Lapinlahdenkatu 16, Helsinki

TEMPO

TEMPO AVUSTUS

Business Finlandin Tempo-rahoitus on mahdollisuus kansainväliseen kasvuun tähtääville suomalaisille startup-, pk- ja midcapyrityksille, joilla on halua ja kykyä rakentaa kansainvälinen menestystarina innovatiivisin keinoin.

Tempo-projektin koko on suurimmillaan 66 667 euroa, josta avustuksen osuus on 50 000 euroa. Omarahoitusosuus on 25 % projektin kustannuksista eli 16 667 euroa. Tempo-avustusosuutta ei tarvitse maksaa takaisin.

Sampo Games voi auttaa yritystäsi sen menestystarinan kristallisoimisessa ja rahoitushakemuksen kirjoittamisessa.

 
 

TEMPO AVUSTUS -palvelut

MITEN SAMPO GAMES VOI AUTTAA YRITYSTÄSI TEMPO-HAUSSA?

MIKSI TEMPOA KANNATTAA HAKEA?

Business Finlandin Tempo-rahoitus kattaa 75 prosenttia projektin kokonaisbudjetista ja on avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Avustuksen määrä on suurimmillaan 50 000 €.

Tempo-rahoituksen avulla yritys voi turvallisesti parantaa valmiuksia kansainväliseen kasvuun, testata liiketoimintakonseptin toimivuutta, hankkia palautetta potentiaalisilta asiakkailta ja kartoittaa kysyntää uusilla kansainvälisillä markkinoilla.

KENELLE TEMPO SOPII?

Tempo on tarkoitettu kansainväliseen kasvuun tähtääville suomalaisille startup-, pk- ja midcapyrityksille, joilla on halua ja kykyä rakentaa palvelustaan kansainvälinen menestystarina.

Tempo-rahoitusta kannattaa hakea silloin, kun yrityksellä on halu kasvaa kansainväliseksi toimijaksi sekä innovatiivinen ratkaisu, joka tuo kilpailuaetua markkinoilla. Innovatiivisuus ei ole pelkästään tuotteen tai palvelun teknistä toteutusta, vaan voi tarkoittaa esimerkiksi innovatiivista liiketoimintaratkaisua.

MIHIN TEMPO-RAHOITUSTA MYÖNNETÄÄN?

Tempo-projektissa pääpaino on yrityksen kansainvälisen kasvun kehittämisessä.

Tempo-avustuksella voi toteuttaa mm. kansainvälistymisstrategian tekemistä, tuote- ja palvelukonseptin kysynnän testaamista ja pilotointia, markkinaselvityksiä, koemarkkinointia, kansainvälistä kasvua tukevan organisaation kehittämistä, kasvun rahoituksen selvittämistä tai IPR:n selvitystä ja patenttiselvityksen tekemistä.

MITÄ KANNATTAA HUOMIOIDA ENNEN TEMPO-HAKEMUKSEN ALOITTAMISTA?

Tempo-projektissa pääpaino on yrityksen kansainväliseen kasvuun liittyvien kyvykkyyksien kehittämisessä, ei tuotekehityksessä.

Jos yrityksellä ei ole tuloa tai taseessa voittovaroja edelliseltä tilikaudelta, yrityksellä pitäisi olla vähintään 30 000 euron omarahoitus (sijoitus osakepääomaan tai pääomalaina). – Mikäli olet epävarma siitä, miten avustukseen liittyvät rahalliset järjestelyt etenevät yrityksesi tapauksessa, asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. Voit varata myös maksuttoman rahoituskonsultoinnin sivun alalaidassa olevasta lomakkeesta!


Rahoitussuunnitelman pitää olla uskottava, ja yrityksellä täytyy olla edellytykset kannattavaan liiketoimintaan ja kasvuun.
Business Finland rahoittaa tiimejä, ei yhden henkilön yrityksiä. Vähimmäisvaatimuksena on, että yksi henkilö työskentelee täyspäiväisesti yrityksessä, ja esimerkiksi kaksi henkilöä puolipäiväisesti. Projektin avainhenkilöille tulee olla osaamista projektin läpivientiin ja heidän tulee olla sitoutuneita sekä yritykseen että projektiin.

TARVITSETKO APUA TEMPO-HAKEMUKSEN KANSSA?

Jos rahoituksen hakeminen ei ole päätoiminen tehtäväsi, ulkoista se meille! Jätä yhteydenottopyyntö viereisellä lomakkeella tai soita Jyrille numeroon 040 560 4023, niin selvitetään kuinka voisimme parhaiten auttaa sinua ja yritystäsi.