Lapinlahdenkatu 16, Helsinki

Toad Kingille 25 000€ AVEK avustus

TOAD KINGSILLE 25 000€ arvoinen AVEK:n Digidemo-avustus!

Julkisen rahoituksen saaminen on mahdollista, kun tiedät tarkasti mikä on hankkeesi tärkein tavoite ja miten sitä rahoitetaan.

Julkisten avustuksien hakemusten joukossa liikkuu tuhansia toimijoita, joka tarkoittaa tuhansia sekä onnistuneita sekä epäonnistuneita hakemuksia vuosittain. Tästä johtuen hakuammunta ei välttämättä hyvienkään ideoiden pohjalta tuota toivottua tulosta suuristakaan sijoituksista ja ponnistuksista huolimatta. Kun teet hakemuksesi rahoitus- ja kehityssuunnitelman huolella, joka puhuttelee niin julkisten avustuksien jakajia kuin sijoittajiakin, olet jo paljon pidemmällä kuin moni muu yrittäjä. Parhaiten pääset tavoittelemiisi lopputulokseen ottamalla huomioon yhden rahoituslähteen sijasta myös monet muut rahoitusta ja tukea tarjoavat toimijat. Säätiöiden, julkisten toimijoiden ja yritysten rahoituskanavien hyödyntäminen on suositeltavaa sekä uudelle että pitkään toimineelle yrittäjälle, koska jokainen hakukerta antaa kaivattua lisätietoa ja valottaa hakemusten suunnittelun ja toteutuksen prioriteetteja. Lue lyhyt esimerkki julkisten avustuksien vaiheittaisesta hakemisesta täältä.

Sampo Games tehtävä on auttaa asiakkaitaan hakemuksien suunnittelussa ja hakuprosessissa ohjaten asiakkaansa oikeiden yhteistyökumppaneiden ja ratkaisujen pariin. Myös useita pelejä suunnitellut Toad Kingsin Max Wikström valitsi Sampo Gamesin palvelut, koska eteneminen tehokkaasti ja suunnitellusti hakemusehtojen ja arviointiperusteiden viidakossa, oli tärkeää uuden moniosainen tarina- ja seikkailupeli Agemonian kannalta. 

Sampo Games ja Toad Kings solmivat yhteistyösopimuksen keväällä 2019  ja toukokuun lopussa pitkäjänteinen yhteistyö palkittiin 25 000€ arvoisella Avekin DigiDemo avustuksella, joka on tarkoitettu uusien audiovisuaalisten tai muiden kulttuurisisältöjen ja niiden kerronnan muotojen kehittämiseen.

Kehitystuella Toad Kings saa uutta virtaa pelin digitaalisen alustan jalostamiseen, joka pelinkehittäjien mukaan tuo uuden ulottuvuuden sekä peliin että tarina- ja seikkailupelien tarjontaan. Millaista sisältöä aplikaatio sisältää ei vielä paljasteta, mutta pelinkehittäjät ovat uudesta konseptistaan innoissaan.

 

 

 

Toad Kingsin rahoitussuunnittelussa otimme huomioon nämä 5 asiaa:

  1. Projektin eli demon tuotekehityksen aikataulu, tila ja mahdolliset esteet
  2. Yrityksen taloudellinen ja  tuotannollinen kyky sitoutua hankkeeseen
  3. Hakuprosessissa vaaditut ehdot, liitteet ja muut vaatimukset
  4. Aiemmat avustusta saaneet hankkeet
  5. Hankkeen sisältö- ja kehityssuunnitelman kokonaisuus

Tarvitsetko apua hakemiseen?

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!