Lapinlahdenkatu 16, Helsinki

INNOVAATIOSETELI

MIKÄ INNOVAATIOSETELI?

5000€ arvoinen Innovaatioseteli on Business Finlandin rahoitustuki pk-yrityksille, joilla on uutta kansainvälistä kasvupotentiaalia. Sampo Games auttaa sekä aloittelevia että kokeneita yrittäjiä prosessissa aina hakemuksen jättämisestä loppuraporttiin asti 15 vuoden kokemuksella.

INNOVAATIOSETELI

MITEN SAMPO GAMES AUTTAA SINUA INNOVAATIOSETELIN HAKEMISESSA?

MIKSI INNOVAATIOSETELI KANNATTAA HAKEA YHTEISTYÖSSÄ SAMPO GAMESIN KANSSA?

Startup-yrityksen suurimpia haasteita on muun muassa rahoituksen hankkiminen. Innovaatiosetelin avulla yrityksen liiketoiminnan käynnistämiseen voi saada tässäkin suhteessa paljon tarvittua kokemusta, ilman merkittävää taloudellista riskiä. Business Finland siis maksaa yrityksen puolesta suurimman osan asiantuntijan laskusta, ja yritys käyttää hänen työaikaansa järkevästi valittuihin liiketoiminnan kehityskohteisiin. Vuosittain lukuisat startupit jättävät innovaatiosetelin hakematta, osa tietämättömyyttään ja osa epävarmuutensa takia. – Jos sinun setelisi on vielä hakematta, varaa meiltä ilmainen konsultointiaika ja suunnittele kanssamme miten käytät setelin parhaiten yrityksesi eduksi!

KENELLE INNOVAATIOSETELI ON TARKOITETTU?

Innovaatioseteli on tarkoitettu suomalaisille pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin. Innovaatioseteli voi olla myös ensimmäinen askel Business Finlandin tarjoamien tukien sarjassa yritykselle, joka on kehittämässä liiketoimintaansa myöhemmin esim. Tempo-avustuksen ja T&K-lainan avulla

UUTTA TIETOA JA OSAAMISTA YRITYKSEESI!

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi valitsemaltasi palveluntarjoajalta. Setelin arvo on 5000 euroa (+ alv 24%) ja se on 100%  avustus. Setelissä ei siis enää aiempien vuosien tapaan ole omarahoitusosuutta, vaan Business Finland maksaa käyttämäsi asiantuntijan kulut kokonaisuudessaan takaisin tositteita vastaan. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, oppilaitoksilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Sampo Games voi auttaa yritystäsi antaen parhaimmat neuvot hakemuksen tuottamiseen sekä palvelun käyttämiseen ja toimii yrityksesi neuvonantajana koko hakuprosessin ajan.

MITEN HAKEMUS KANNATTAA SUUNNITELLA?

Setelin saamiseksi yrityksen tulee konseptoida liiketoimintaidea, jonka potentiaali on merkittävä kansainvälisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että hakemukseen pitää sisällyttää uutta innovaatiota ja markkinaa tavoitteleva kulma, jonka voidaan nähdä myös kasvavan kohti seuraavia Business Finlandin rahoitusmahdollisuuksia, Tempo-, T&K- ja NIY-rahoituksia.

Tässä tehtävässä Sampo Gamesin kokeneet asiantuntijat voivat olla sinulle avuksi!

TARVITSTKO APUA HAKEMISEEN?

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!