Lapinlahdenkatu 16, Helsinki

Webinaarimme “Selkeyttä Häiriörahoitukseen” nyt myös YouTubessa

Sampo Games aloitti webinaarisarjakokeilun tällä viikolla, ja muoto osottautui hyväksi tavaksi jakaa hyödyllistä tietoa kornonaviruskriisin myllertämältä rahoitusalalta, jolla työskentelemme valmiiksi jo ikäänkuin ”kentällä”. Webinaari tallennettiin ja löytyy nyt mukavaksi kuuntelupätkäksi hieman lyhennettynä YouTube-kanavaltamme, (ja edit: sen alla nyt myös uusin 22.4. järjestetty seminaari)

https://www.youtube.com/channel/UCTpIOgke4CeBlX6IVwxa2yA

Tulemme jatkamaan tätä käytäntöä, ja koska verkkoluentomme tulevat sisältämään tämänviikkoisen tavoin varmasti aina äärimmäisen ajankohtaista infoa rahoitusmahdollisuuksistasi, suosittelemme että liitytte mukaan webinaareihimme myös livenä, jolloin voitte lähettää suoraan kysymyksiä rahoitusasiantuntijoillemme. – Tarkkaile someamme seuraavan webinaarin ajankohdan tietääksesi.

Etenkin koronaviruskriisissä painiskeleville pienyrittäjille suunnatun maksuttoman verkkoluennon aikana toimitusjohtaja ja rahoitusalan huippuekspertti Jyri Partanen kokoaa yhteen muutaman viikon sisällä jatkuvia muutoksia ja lisäyksiä sisältäneiden päätoimijoiden, kuten Business Finlandin, ELY:n ja Kuntaliiton verkkosivujen ja tiedotusten annin. Äkillinen hätätila koskee lähes kaikkia, ja ahdinko valuu alata alalle tyrehtyvien alihankintaketjujen mukana. Vasta kaikkein nopeimmat hakijat ovat tässä välissä ehtineet saada häiriötukea, sillä järjestelmä ruuhkautui jo muutamassa päivässä. Valtiovalta on kyllä tarkoittanut, että jokainen apua tarvitseva yksiyrittäjistä ja toiminimistä lähtien saisi apua. Partanen näyttää, että verkosta helposti löytyvien selkeiden ohjeiden avulla se on mahdollista jokaiselle, jonka firma on kunnossa, ja joka on ”aivoilla ja näppäimistöllä varustettu” – mutta jos haluaa pohtia toimintansa kehittämistä myös koronakriisin jälkeistä aikaa ajatellen hiljaiselon alla, tai varmistaa hieman paremmat läpimenomahdollisuudet ensimmäisellä yrittämällä, reiluuden periaatteella hinnoiteltua konsulttiapua löytyy esimerkiksi Sampon asiantuntijoilta.

Sampo Games on häiriötilannerahoituksen myötä myös palvellut yhä enenevästi muitakin asiakkaita kuin pelialan yrityksiä, ja tietotaitomme kasvaa joka päivä. Tämä tietopaketti hyödyttää myös palve-ja ravintola-alan toimijoita, yksinyrittäjiä ja toiminimiä. Katso video jo tänään, ja pysy ajan tasalla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *